Het is niet verwonderlijk dat steeds meer mensen kiezen voor parket. De warme gloed van een houten vloer verovert het hart en alle praktische voordelen het verstand. Voor ieder huis en elke smaak is er wel een variatie die past.

Parket heeft karakter. Het is een tijdloos mooie vloer waarvan de natuurlijke kleur en het lijnenspel blijven boeien. Parket is een gladde, hygienische en makkelijk te onderhouden vloerbedekking. Bij goed onderhoud is deze niet of nauwelijks onderhevig aan slijtage en zal daarom een leven en langer mee gaan. Een collectie van sfeervolle en exclusieve afwerkingen zorgen ervoor dat voor een klassiek of modern interieur een bijpassende vloer te leveren is met de gewenste uitstraling.

• Planken vloeren met karakter: met gerookte en verouderde (getrommelde) afwerkingen om een authentieke sfeer te creeren.
• Lamelparket: nieuw in de collectie is de klik lamel. Een collectie van sfeervolle en exclusieve afwerkingen zorgen ervoor dat voor klassiek of modern interieur een bijpassende vloer te leveren is met de gewenste uitstraling.
• Fineerparket: Flexura koppelt natuur, schoonheid en technologie tot een perfect product. Uitgangspunt van Flexura is gebruik te maken van de natuur, maar niet meer dan nodig. Brengt de warmte van echt hout in huis en zorgt voor een optimale plaatsing en onderhoudsgemak.
Klik op de foto's voor een vergroting.